Tekstilni otirači GAPA - Hardwell

Zone za čišćenje koje se sastoje od otirača HARDWELL i koje se koriste u velikim ulaznim prostorijama (aerodromi, tržni centri...), ispunjavaju sve zahteve za efikasno čišćenje prolaznih službenih vozila i mehanizama, kao naravno i svih osoba koje prelaze preko otirača. Otirač je proizveden od gumenih profila sa poliamidnim ispunama, koje su čvrsto i fiksno spojene sa aluminijskim profilima. Takav sastav otirača garantuje optimalno uklanjanje nečistoće, kako prilikom njegovog korišćenja ispred ulaza u prostorije, tako i u unutrašnjosti prostorija.

Otirač se proizvodi u čvrstim modulima koji ne mogu da se savijaju u rolnu.  Preko ovog otirača mogu prelaziti teža vozila i viljuškari. Moduli se mogu koristiti sa obe strane.

Sastav

Hardwell Hardwell

 

Tehnički parametri

Dimenzije: po želji kupca. Modul je moguce uvećavati ili po potrebi umanjivati da bi predviđena površina bila ravnomerno pokrivena. Maksimalna dimenzija jednog modula je 260x60 cm.
Visina: 18 mm
Materijal: gumeni profili sa poliamidnom ispunom čvrsto spojeni sa Al profilima.
Boja: siva, crna
Težina: 20 kg/m²
Primena: za ekstremno veliki promet osoba, za prelazak korpi za kupovinu i viljuškara.
Polaganje: u nivo poda u pripremljeni otvor oivičen Al rámom 20/30/3 mm ili postavljem na pod u Al prelazni ram širine 65 mm.
Održavanje: ručno očistiti ili mašinski usisati, može se koristiti takođe voda pod pritiskom.

 

 

Hardwell

Hardwell

Hardwell

Hardwell

Hardwell