Ulazni otirači GAPA - Outwell

Novi proizvod u ponudi otirača firme GAPA dopunjava izbor spoljašnjih gumenih otirača koji imaju osobinu dobrog uklanjanja nečistoće sa obuća. Sastav otirača je jednostavan. Talasasto savijeni gumeni profili su spojeni sa prohromskim sajlama u segmente koji su spojeni plastičnim spojnicama.

Otirač je sertifikovan u TUST - u u Pragu.Veličina otirača zavisi od potrebe kupaca, preporučujemo pravougaoni oblik. Može se postvljati na pod u prelazni ram ili u pripremljeni otvor u podu koji je oivičen ugradnim ramom. Zbog fleksibilnosti gumenih traka krupna nečistoća propada kroz otirač i posle savijanja otirača u rolnu, nečistoća se pokupi metlanjem ili usisivanjem.Otirač nije samonisiv, mora svom površinom ležati na ravnoj podlozi.

Nije pogodan za prolazak vozila!

Sastav

Outwell Outwell

Tehnički parametri

dimenzije: širina i dužina po želji kupca
Visina: 18 mm
Materijal: polirani aluminijumski (ili eloksirani) profili, ravna gumena traka, prohromska sajla
Boja: crna
Težina: 18 kg/m²
Polaganje: u nivo poda u pripremljeni otvor oivičen Al ramem 20/30/3 mm ili postavljanjem na pod u Al prelazni ram širine 65 mm
Održavanje: otirač savite u rolnu, a nečistoću pokupite ili usisajte. Potrebno je povremeno ceo otirač okrenuti čime se produži njegov rok trajanja.
Upozorenje: otirač nije samonosiv, mora svom površinom ležeti na ravnoj podlozi. Ne sme se prelaziti težim vozilima preko njega!
  Outwell